ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

Η κύρια πηγή ενέργειας στο εργοστάσιό μας είναι το φυσικό αέριο, που συμβάλλει στην μείωση των ατμοσφαιρικών ρύπων. Επιπλέον, μετά από επεξεργασία, τα απόβλητα του νερού ανακυκλώνονται, ελαχιστοποιώντας την ποσότητα των υγρών αποβλήτων που ελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα και μειώνοντας την κατανάλωση νερού. Έχουμε εγκαταστήσει ένα σύστημα περισυλλογής και ανακύκλωσης σωματιδίων σκόνης, που προκύπτουν από την παραγωγική διαδικασία, προστατεύοντας τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Το «έξυπνο» κύκλωμα φωτισμού προσαρμόζεται αυτόματα με το φυσικό φωτισμό με τη βοήθεια των σύγχρονων φωτοκύτταρων. Τέλος, όλα τα απόβλητα συγκαταλέγονται και αποστέλλονται για ανακύκλωση.  

Όλα τα κύρια υλικά συσκευασίας είναι 100% ανακυκλώσιμα. Όλα τα υλικά προέρχονται από την ίδια πρώτη ύλη, οπότε δεν χρειάζεται να ξεχωρίζονται κατά την ανακύκλωσή τους.

Το 100% της ηλεκτρικής ενέργειας που χρησιμοποιείται στην παραγωγή των προϊόντων myPlanet προέρχεται από καθαρές και ανακυκλώσιμες πηγές. Αυτό βοηθάει στην μείωση του αποτυπώματός μας του άνθρακα. Στόχος μας είναι να φτάσουμε το 100% στην επόμενη δεκαετία.

Όλα τα χαρτόνια παρασκευάζονται από ανακυκλωμένο χαρτί και έχουν γίνει σημαντικές προσπάθειες για τη μείωση του βάρους των κυτίων, κατά τουλάχιστον 20%, με απώτερο σκοπό την μείωση των αποβλήτων συσκευασίας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ

#

Μετάβαση στο περιεχόμενο