ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ | Καθαρές θάλασσες για όλους

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ | Καθαρές θάλασσες για όλους

Τα #MyPlanet, η ολοκληρωμένη σειρά απορρυπαντικών και καθαριστικών της εταιρείας #ROLCO, με γνώμονα πάντα αξίες, όπως η ασφάλεια και η προστασία του περιβάλλοντος και της θαλάσσιας ζωής, για ακόμη μια φορά υποστηρίζει σταθερά τις πολύτιμες πρωτοβουλίες των ΜΚΟ #ΕΝΑΛΕΙΑ & #ΑΡΧΕΛΩΝ. Και φέτος το καλοκαίρι, μέσω του Προγράμματος «Είναι στο χέρι σου. Καθαρές θάλασσες για όλους», με αίσθημα ευθύνης, προσφοράς και αλληλεγγύης συμμετέχουν σε 2 πολύ σημαντικές δράσεις, διάρκειας 3 μηνών από την 1η Ιουνίου έως και τις 31 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την #ΕΝΑΛΕΙΑ, έναν οργανισμό με όραμα να καταστήσει το θαλάσσιο οικοσύστημα βιώσιμο μέσω λύσεων κυκλικής και κοινωνικής οικονομίας, η ROLCO θα υιοθετήσει 2 αλιευτικά σκάφη για τη συλλογή πλαστικού από την θάλασσα του Αργοσαρωνικoύ κόλπου και τη δημιουργία σημείου συλλογής διχτυών για 6 μήνες. Στόχος της δράσης είναι η συγκέντρωση και η ένταξη #3000κιλών θαλάσσιου πλαστικού και χρησιμοποιημένου αλιευτικού εξοπλισμού στην κυκλική οικονομία. Το πρόγραμμα θα κορυφωθεί τον Σεπτέμβριο με τον καθαρισμό ενός νησιού του Αργοσαρωνικού με τη συνδρομή αλιευτικών σκαφών και τη συμβολή της εθελοντικής ομάδας της #ROLCO.

Επιπλέον, σε συνεργασία με τον #ΑΡΧΕΛΩΝ, τον Σύλλογο για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας, η εθελοντική ομάδα της #ROLCO, που παραμένει πάντοτε ενεργή, παρέχοντας βοήθεια όπου χρειάζεται, θα μοιράσει χαμόγελα συμμετέχοντας στη δράση απελευθέρωσης θαλάσσιας χελώνας, η οποία θα διεξαχθεί μέσα στον Ιούλιο. Αξίζει να σημειωθεί πως τα MyPlanet παραμένουν υπερήφανοι υποστηρικτές στο όραμα του #ΑΡΧΕΛΩΝ, εδώ και #10χρόνια καλύπτοντας τις ετήσιες ανάγκες του σε απορρυπαντικά και προϊόντα καθαρισμού τόσο στο Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων Χελωνών, όσο και στο προγράμματα προστασίας της αναπαραγωγής.

ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Παρακτιος Καθαρισμός Πάτροκλου

MyPlanet x We4All | Δενδροφύτευση στο Ντράφτι

#

Μετάβαση στο περιεχόμενο