Σχετικά με εμάς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Τα προϊόντα myPlanet παράγονται και διατίθενται στην Ελλάδα από την Rolco, ηγέτη της βιομηχανίας απορρυπαντικών και καθαριστικών ειδών στην Ελλάδα.

Για περισσότερο από 70 χρόνια, η Rolco έχει δημιουργήσει μερικά από τα πιο ιστορικά και αναγνωρισμένα brands του Ελληνικού εμπορίου και έχει υλοποιήσει σημαντικές καινοτομίες, όπως το πρώτο απορρυπαντικό σκόνης, το πρώτο υγρό σαπούνι πιάτων, το πρώτο βιοδιασπώμενο απορρυπαντικό και την πρώτη σειρά προϊόντων Ecolabel.

Η Rolco ξεκίνησε να στρέφεται προς το περιβάλλον σε μια περίοδο που το περιβάλλον δεν ήταν στο επίκεντρο. Η εταιρική υπευθυνότητα είναι ενσωματωμένη στη φιλοσοφία και το όραμα της εταιρείας μας και απεικονίζεται πλήρως στη σειρά απορρυπαντικών και καθαριστικών ειδών myPlanet, τοποθετώντας μας μπροστά από τους ανταγωνιστές μας, προσφέροντας λύσεις σε σημαντικά περιβαλλοντολογικά προβλήματα της εποχής μας, όπως η κλιματική αλλαγή.

Διαχειριζόμαστε την εταιρεία σύμφωνα με διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα.

Προσλαμβάνουμε και προωθούμε το προσωπικό της εταιρείας μας βάση των προσόντων και ικανοτήτων τους, αντιπροσωπεύοντας τις απαιτήσεις κάθε θέσης εργασίας. Στόχος μας είναι η αλληλοκατανόηση, η άμεση πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, η ευελιξία και η προώθηση γρήγορων και αποτελεσματικών αποφάσεων.

Λειτουργούμε ως μία καλά εκπαιδευμένη ομάδα με κοινό στόχο τη διασφάλιση του οράματος και της μακροχρόνιας επιτυχίας της εταιρείας μας. Οι σχέσεις μας με τους καταναλωτές είναι βασισμένες στο σεβασμό, στις άμεσες ανταποκρίσεις και στη συνέπεια που προσπαθούμε συνεχώς να διατηρήσουμε μέσα από το πνεύμα της συλλογικότητας και της αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Προσφέρουμε τη δυνατότητα στους προμηθευτές μας να επωμιστούν ένα τίμιο κέρδος και προσπαθούμε να τους αντιμετωπίζουμε με φιλική κατανόηση.

Λειτουργούμε με το αίσθημα της ευθύνης προς τους μετόχους μας κρατώντας τους ενήμερους στο σύνολο των δραστηριοτήτων μας, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών στοιχείων και των επιδόσεών μας.

#

Μετάβαση στο περιεχόμενο