ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΡΟΥΧΩΝ

Στα BabyPlanet, µε απόλυτη ειλικρίνεια και αίσθημά ευθύνης, περιγράφουμε τα συστατικά της σύνθεσης των προϊόντων μας και είμαστε υπερήφανοι όχι µόνο για τα συστατικά που περιέχουν αλλά κυρίως γι’ αυτά που δεν έχουν.

Oι γονείς τα εμπιστεύονται γιατί είναι υποαλλεργικά, δερματολογικά ελεγμένα και γιατί έχουμε φροντίσει να µην περιέχουν αλλεργιογόνα και άλλες συνθετικές χηµικές ουσίες (όπως EDTA και nitro-musks) που μπορεί να ερεθίσουν την επιδερμίδα του του παιδιού, είτε να είναι επιβλαβείς για την υγεία.

Το υγρό πλυντηρίου BabyPlanet Kids&Toddlers σχεδιάστηκε για τις απαιτητικές ανάγκες καθαριότητας όλων των ρούχων των νηπίων και των παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Η καινοτόμα προηγμένη σύνθεσή του Advance Kids Formula περιέχει ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης με ενισχυμένους καθαριστικούς παράγοντες για στοχευμένη αφαίρεση και των πιο δύσκολων λεκέδων (γρασίδι, σοκολάτα, χώμα, σάλτσες, παγωτό και αίμα) ακόμη και  στους 30 βαθμούς. To νέο BabyPlanet Kids&Toddlers είναι η ασφαλής και αποτελεσματική λύση για υγιεινή καθαριότητα πάντα χωρίς περιττά χημικά και κατάλοιπα στα ρουχαλάκια των παιδιών.

Υγρό πλυντηρίου για παιδικά ρούχα BabyPlanet Kids&Toddlers 38 Πλύσεων