Υγρά πιάτων

Με τα υγρά πιάτων MyPlanet, δε χρειάζεται να ανησυχείτε για την υγεία της οικογένειάς σας. Γιατί στην προσεγμένη σύνθεσή τους, ξεβγάζονται εύκολα χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα στα σκεύη σας και είναι απαλλαγμένα από πετροχημικά και αλλεργιογόνες ουσίες που θα μπορούσαν να ερεθίσουν το δέρμα είτε να είναι επιβλαβής για την υγεία.

Τα υγρά πιάτων MyPlanet είναι  σχεδιασμένα για να προσφέρουν αστραφτερή καθαριότητα και λάμψη σε πιάτα και σκεύη, εξαφανίζοντας αποτελεσματικά ακόμα και τα πιο δύσκολα λίπη.

 

Υγρό πιάτων Hygiene Plus+

Υγιεινή Καθαριότητα για Πιάτα, Σφουγγάρι και Νεροχύτη

Διαλύει τα λίπη και εξυγιαίνει, προσφέροντας βαθύ καθαρισμό στα σκεύη σας χωρίς να περιέχει πετροχημικά*, μικροπλαστικά, και άλλες συνθετικές ουσίες όπως EDTA και nitro-musks που θα µπορούσαν να είναι επιβλαβείς για την υγεία. Απολαύστε πραγματικά υγιεινή καθαριότητα και ασφάλεια σε πιάτα, σφουγγάρι νεροχύτη και απαλλαγείτε από δυσάρεστες οσμές.

Υγρά πιάτων με βιολογικά εκχυλίσματα

Αποτελεσματικά με τα λίπη, απαλά με τα χέρια

Τα υγρά πιάτων MyPlanet Aloe Vera και Grapefruit & White Tea  με βιολογικά εκχυλίσματα είναι πολύ αποτελεσματικά με τα λίπη και απαλά με τα χέρια καθώς δεν περιέχουν πετροχημικά, αλλεργιογόνα και άλλες συνθετικές ουσίες που θα μπορούσαν να ερεθίσουν  το δέρμα.

Το ΝΕΟ υγρό πιάτων MyPlanet με Pink Grapefruit & Bιολογικά Eκχυλίσματα Λευκού Τσαγιού έχει 100% φυτικά συστατικά, φυσικό άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα, βιολογικά εκχυλίσματα και είναι κατάλληλο για Vegan. Αναζωογονήστε τις αισθήσεις και αφήστε το φυσικό άρωμα του νέου planet να σας “ταξιδέψει” σε εξωτικούς προορισμούς.