Υγρά πιάτων

Με τα υγρά πιάτων planet, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την υγεία της οικογένειάς σας. Γιατί στην προσεγμένη σύνθεσή τους, ξεβγάζονται εύκολα χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα στα σκεύη σας και είναι απαλλαγμένα από πετροχημικά και αλλεργιογόνες ουσίες που θα μπορούσαν να ερεθίσουν το δέρμα είτε να είναι επιβλαβής για την υγεία.

Τα υγρά πιάτων planet  είναι  σχεδιασμένα για να προσφέρουν αστραφτερή καθαριότητα και λάμψη σε πιάτα και σκεύη, εξαφανίζοντας αποτελεσματικά ακόμα και τα πιο δύσκολα λίπη.

Υγρά πιάτων Ultra

Τα υγρά πιάτων planet ULTRA χάρη στη νέα  υπερσυμπυκνωμένη και ενισχυμένη σύνθεσή τους, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά στα δύσκολα λίπη, προσφέροντας αστραφτερή καθαριότητα και λάμψη στα πιάτα σας,  χωρίς να  περιέχουν πετροχημικά, και άλλες ουσίες όπως EDTA και nitromusks που θα μπορούσαν να είναι επιβλαβείς για την υγεία.

  • Ultra Green Fruits 425ml & 625ml
  • Ultra Lemon Fresh 425ml & 625ml

Υγρό πιάτων Antibacterial

Διαλύει τα λίπη και  σκοτώνει τα βακτηρίδια, προφέροντας  απολύμανση χωρίς να περιέχει  ασθματογόνους αντιβακτηριδιακούς παράγοντες  όπως  «quats»  και άλλες χημικές ουσίες που θα μπορούσαν να ερεθίσουν  το αναπνευστικό σύστημα και το δέρμα.

  • Antibacterial 425ml & 625ml

Υγρά πιάτων με βιολογικά εκχυλίσματα

Τα υγρά πιάτων planet με βιολογικά εκχυλίσματα είναι πολύ αποτελεσματικά με τα λίπη και απαλά με τα χέρια καθώς δεν περιέχουν πετροχημικά, αλλεργιογόνα και άλλες συνθετικές ουσίες που θα μπορούσαν να ερεθίσουν  το δέρμα.

  • Grapefruit & White Tea 625ml
  • Aloe Vera 625ml
  • SeaPearl με εκχυλίσματα χαμομηλιού 425ml,  625ml & 1000ml

Με τα planet  κανένας πια δεν χρειάζεται να ανησυχεί.