Διατροφή

Καθώς είναι γνωστό ότι το σώμα είναι το σπίτι όπου κατοικεί η ψυχή μας, αποτελεί πηγαία ανάγκη να το φροντίζουμε με το καλύτερο τρόπο. Είναι αρκετές οι φορές, όπου το ίδιο το σώμα ζητάει με το δικό του τρόπο να αποτοξινωθεί. Ωστόσο, και εσφαλμένα δυστυχώς, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε συνδέσει την αποτοξίνωση με στερητικές δίαιτες, που κάθε άλλο παρά ευεργετικές για τον οργανισμό μας είναι.

Η διαδικασία αποτοξίνωσης του σώματος από τις τροφές και τα παράγωγά τους είναι απαραίτητο να πραγματοποιείται για να μπορέσει ο οργανισμός μας να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά, χωρίς να παρουσιάζει προβλήματα υγείας.

Πήρες την απόφαση να ξεκινήσεις αποτοξίνωση στον οργανισμό σου και να αναβαθμίσεις τις διατροφικές σου συνήθειες, αποβάλλοντας κάθε αρνητικό και επιβαρυντικό από το σώμα σου; Εξαιρετική επιλογή, αλλά πως περνάς στην πράξη; Εμείς σου συνιστούμε ένα πολύ απλό πλάνο οργάνωσης των γευμάτων σου για 7 ημέρες προκειμένου να τα καταφέρεις! Πώς θα φτιάξεις τα γεύματα της αποτοξίνωσης;

Η κεντρική ιδέα πίσω από µια δίαιτα αποτοξίνωσης είναι να αποµακρύνεις από το διαιτολόγιό σου τροφές που θεωρούνται “επιβλαβείς” για τον οργανισµό, όπως ζάχαρη, ζωικά λιπαρά, αλλαντικά και προϊόντα κρέατος, κονσερβοποιηµένα προϊόντα, αλµυρά σνακ και αλκοόλ.