Καθαρά Καθαριστικά

Μιας και αποφάσισες να ανακαλύψεις τι σου προκαλεί αρνητισμό στην καθημερινότητά σου και τι όχι, φρόντισε να διώξεις και ό, τι μπορεί να είναι επιβλαβές για την υγεία της οικογένειάς σου.

Η αποτοξίνωση είναι κάτι το οποίο όταν αποφασίσεις να το εφαρμόσεις, καλό είναι να το κάνεις ολιστικά. Δηλαδή δεν θα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο να προσπαθείς να αποβάλλεις καθετί περιττό από την διατροφή σου ή την σκέψη αλλά ο τρόπος με τον οποίο περιποιέσαι το σπίτι σου να μην είναι ανάλογος.

Τι πιο όμορφο και φυσικό από την απλότητα και την αποτελεσματική καθαριότητα του σπιτιού;!

Εφόσον αναδόμησες τον χώρο σου και αφαίρεσες όλα τα παλιά αντικείμενα τα οποία σε κούραζαν, είναι η ώρα για ένα καλό καθάρισμα. Πλύνε τα όλα τα ρούχα (υφάσματα που βάζεις σου καναπέδες, τα καλύμματα από τις καρέκλες σου) με τα υγρά πλυντηρίου MyPlanet.

Και όμως τα My Planet σου μαθαίνουν ότι η αποτοξίνωση δεν περιορίζεται μόνο στην διατροφή και την άσκηση. Είναι μια διαδικασία που αφορά τα πάντα, καθώς έχει να κάνει με το να αποβάλλουμε καθετί περιττό και επιβλαβές από την ζωή μας!

Αναζητάς προϊόντα φιλικά για εσένα, την οικογένεια σου και το περιβάλλον; Τα My Planet είναι εδώ, προσφέροντάς σου υγιεινή καθαριότητα και ασφάλεια αφού δεν περιέχουν περιττές συνθετικές ουσίες, όπως πετροχημικά, EDTA και nitro-musks που θα μπορούσαν να ερεθίσουν το δέρμα ή να έχουν επιβλαβείς για την υγεία επιπτώσεις.

Τα My Planet είναι μαζί σου και σε στηρίζουν στην προσπάθεια σου να αφαιρέσεις οτιδήποτε περιττό σε επιβαρύνει. Με προϊόντα που δεν σε κάνουν να ανησυχείς, χωρίς προσθήκες επιβλαβών για την υγεία και το περιβάλλον ουσιών, μπορείς να προστατέψεις τον πλανήτη σου και να επιλέγεις εσύ τι θα εισέρχεται σε αυτό.